Fantastische ligging in Zuid-Frankijk

Het gebied waar u zich hier bevindt heet de Provence en staat bekend om zijn heerlijke wijnen, ruime sortering vis, kaas en paté. Tel daarbij op het geweldige zonnige klimaat, de prachtige natuur en de bekende steden Cannes, Nice, MOnaco en St. Tropez en uw verblijf kan niet meer stuk.

Het is dan ook erg leuk om met de kinderen naar o.a. de stranden van St. Aygulf, St. Maxime of Frejus te gaan. Of wat dacht u van heerlijk flaneren over de boulevards van St. Tropez, Cannes, Nice of Monaco. En vergeet ook niet de bezoekjes aan pittoreske plaatselijke kleurrijke markten of de prachtige natuur van George Du Verdon. Sportievelingen onder u kunnen duiken, kanoën, zeilen, surfen, golfen e.d.

Een veelzijdige vakantiestek
met van mei t/m september gemiddeld 25 tot 30 graden!

Vakantiehuis


Mooi vrijstaand en volop privacy biedend perceel van circa 250m2 met uitzicht op bos, met eigen parkeerruimte. Buitenterras met tuintafel, parasol en 4 tuinstoelen. Overdekte veranda van circa 30m2. Open keuken voorzien van geiser, een 4-pits kookunit, koelkast met diepvriesvak, oventje en volop kook accessoires.

Lees meer

Fantastische ligging in Zuid-Frankijk


Het gebied waar u zich hier bevindt heet de Provence en staat bekend om zijn heerlijke wijnen, ruime sortering vis, kaas en paté. Tel daarbij op het geweldige zonnige klimaat, de prachtige natuur en de bekende steden en uw verblijf kan niet meer stuk.

Lees meer

Huur en tarieven


Onze mobilehome is per volle week te huur. Een periode loopt van zaterdag 13.00 uur tot zaterdag 11.00 uur. De weektarieven zijn seizoensgebonden en kunt u hier zien.

Lees meer
Over het vakantiehuis

Ligging
Periodes
Omgeving

Contact

Telephone  Tel: 00 31 6 51 75 00 98
Email  E-mail: info@vakantie-zuidfrankrijk.nl